Skip to main content

Dakkapel en dakraam

U wilt uw woning uitbreiden en of comfortabeler maken door het plaatsen van een dakkapel, Securbouw bied u hierin een tweetal mogelijkheden:Dakkapel

  • Traditioneel  (bij u thuis op locatie geheel vervaardigd en gemonteerd)
  • Prefab   (extern in de werkplaats in zijn geheel vervaardigd, montage geschiet met behulp van een mobiele kraan bij u op locatie)

Securbouw plaatst uw dakkapel of dakraam in bijna geheel Nederland *, met  een zeer aantrekkelijk tarief en uitsluitend gemaakt met kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen.

Dakkapellen
Dakkapel1Dakkapellen worden geleverd in de zogenaamde standaardmaten maar ook is maatwerk mogelijk. Het bijkomend voordeel van maatwerk is dat u het maximale gebruikersoppervlak van uw dakkapel kunt benutten. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen, vele varianten zijn op aanvraag mogelijk. Tevens zijn er mogelijkheden en extra opties zoals het plaatsen van de zogenaamde ventilatieroosters maar ook het plaatsen van draaikiep ramen behoord tot een van de mogelijkheden. We leveren een uitstekende service ook tijdens en na plaatsing van de dakkapel met 10 jaar garantie op materiaal en constructie (bij onderhoud volgens instructie van de fabrikant).

 

Dakramen

U wilt uw sobere zolder veranderen in een mooi licht en ruimtelijk effect? Of u wilt uw oude gedateerde dakraam vervangen? Ook bij Securbouw behoord dat tot een van de mogelijkheden. Wij plaatsen uitsluitend dakramen van goede kwaliteit. Ook is er een groot assortiment en maatvoeringen mogelijk voor verschillende  dakvlakken en de door u aangegeven plek zodat er voor iedere woning uiteindelijk de juiste oplossing mogelijk is. Ook wij vervangen, plaatsen of verplaatsen uw dakraam.

Dakkapel2

 Dakkapel3

 

 

 

 

* Met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Limburg.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, vult u dan het contact formulier in op deze website (ook kunt u desgewenst telefonisch contact met ons opnemen). We komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en maken indien dat wenselijk is een offerte op maat voor u.