Skip to main content

Zonnepanelen

Zonne-energie is een hot item en ook ons land probeert daarin volop mee te doen. Nederland beschikt zoals bijna ieder land over voldoende zon om zonne-energie op te wekken. Bovendien is het einde van deze groei voorlopig nog lang niet in zicht en lijkt uiteindelijk alleen maar toe te nemen. Ook dalen de kosten snel en het gevoel om duurzame energie in te zetten wordt steeds aantrekkelijker gemaakt.

Zonnepanelen

Vakkundige installatie:

Loopt  u rond met de gedachte om zonnepanelen aan te schaffen? Dan kunt u bij Securbouw terecht voor een geheel vrijblijvend advies en eventueel ook de totale installatie.  U krijgt van ons een helder en duidelijk omschreven offerte.  Dit alles met de service die u van Securbouw gewend bent.

 

Zonnepanelen1Welk zonnepaneel past bij u?

 

Bij uw gedachte en uiteindelijke keuze spelen verschillende factoren  een belangrijke rol. Om uw keuze makkelijker te maken, kunt u  kiezen uit een aantal verschillende panelen.

 

Zonnepanelen2

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, vult u dan het contact formulier in op deze website (ook kunt u desgewenst telefonisch contact met ons opnemen). Dan komen we geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en maken indien mogelijk een offerte op maat voor u.